Krabi - Lyxhotellet.

Hej dar hemma.
Vi har slagit pa stort och bor nu pa ett hotell som kostar 300kr natten per person. Och varfor da? Joo for att emelie den lilla lusen har lyckas tagit en sista minuten for ca 7000 kr i tva veckor och hamnat pa detta underbara hotell. Helt sjukt fint ar det har och servicen ar pa topp. Nar vi checkade in fick vi varsta valkomstdrinkarna och sen var det happyhour for bara oss hela kvallen, ganska hyffsat.

Det forsta vi gjorde nar vi kom fram var att ta ett dopp i poolen och bikinin har aldrig luktat sa frasch som den gor nu. Klockan ar nu halv tio och vi maste checka ut kl tolv och da are bara leta sig till den standarn som vi ar vana vid..

Igar vart det som sagt lite galej, vi behover inte ga in pa detaljer men goa drinkar blev det iaf. :)

Ska lagga upp lite bilder at er sa ni far se hur fint vi har det nu.

PUSSN

Mami: Jag har pratat med pappa redan, tankte att vi skulle motas i bangkok for att sen aka till pappas hus tillsammans allihopa. Pappa skulle hora av sig om vilken tid ni kommer fram till flygplatsen, paminn honom. Vi har inte hunnit sett oss omkring har i krabi eftersom vi kom fram ganska sent, tankte utforska stallet idag och det verkar ju lovande. Anna och ellinor har hunnit att akt hem, de akte den 8onde tror jag sa vi hann inte traffa dem, det var synd.

                                
         

Ett litet smakprov iaf..


Kommentarer
Postat av: mln

hörru lilla sawja, du får inte sola för mkt så vi i sverige ser ut som blekfisar!!! =(

2008-11-13 @ 14:50:28
URL: http://mlajn.blogg.se/
Postat av: Frida

usch, ni ser ut att ha det alldeles för underbart! vilka härliga bilder :) njut av värmen för här hemma är det som vanligt, kallt och blött. förstår vad du menade med vattnet men det är så fint där ändå :) och det bästa av allt är som du skrev, att vattnet är så svalkande!!

2008-11-13 @ 22:47:42
URL: http://friidaemelie.blogg.se/
Postat av: Erika

Gillar om det du skrivit! Trevligt att se lite prima grejer och inte endast det generella sakerna som man kan se om hela tiden. ;)

2010-09-23 @ 11:27:32
URL: http://royalorchidholidays.se/hotell/krabi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0