Demonstration!!

Jahopp, vi har ju jävla oflyt på vår resa.
Nu är det demonstration här i thailand för ett gäng människor vill inte ha hem premiärministern. Så nu är massvis med flighter inställda och folk kan varken ta sig hem eller hit. Vi ska avvakta tills fredag/lördag för att se om premiärministern avgår eller om de ska fortsätta demonstrera, vi har hittat ett nummer man ska höra av sig till iaf.

Hoppas verkligen att detta får ett slut innan vi ska åka. Orkar inte vänta på en ny flight, vi har ju liksom massa andra flyg som vi ska med..

Så snälla premiärminister, avgå nu!!!

Kommentarer
Postat av: Sis Tina

Hej! läste i tidningen idag att de ska öppna flygplatsen imon tors. så förhoppningsvis kan ni åka hem på måndag. hoppas ni har de jätte bra. puss å kram

2008-11-26 @ 18:15:09
Postat av: Josefin

mmm blev ju tokigt dedär. Får hoppas att demonstranterna får som de vill, diktaturen måste ner!!Men hem kommer ni alltid, det ordnar sig nog. Ni får njuta det sista ni kan nu ;D Ni får kanske tom. en extra soldag^;Dkramar från blekfisen josefin!

2008-11-26 @ 18:57:22
URL: http://josefinjag.blogg.se/
Postat av: kusin Mikka

ajdå, de va ju inte så bra. Men hoppas allt bli bra :D btw; Är inte ni tillräkligt bruna? JOOO!!! ;)Kram, Blekisen Mikka ;)

2008-11-27 @ 18:11:37
URL: http://Mikkaa.bloggagratis.se
Postat av: Malin

Tycker om det du skrivit! Trevligt att se lite fina saker och inte endast det vanliga grejerna som man kan läsa om typ alltid. ;)

2010-12-02 @ 14:15:38
URL: http://jade.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0