Update

Vi kommer heeeem!!
Imorgon kl 10oo går planet från utapio flygplats, 6 mil härifrån.. Vi landar i istanbul och har ingen aning om när vi får komma vidare till sverige men det löser väl sig. Vi är glada bara vi får komma hem!!

'SEES!


Inget nytt!

Vi har fortfarande inte fått någon som helst info av vårt flygbolag!
Vi vet heller inte om flygplatsen är öppen eller om den fortf är stängd?

Ingen svarar när vi ringer heller,  får nå feeeeel!

Om vårt plan går så måste vi åka härifrån kl 11 med taxi och nu är kl kvart i 10 och vi har ingen taxi beställd eftersom vi fått order om att avvakta tills vi vet om vi får komma iväg, men hur i helvete hade de tänkt att man skulle få reda på det om de vägrar lyfta luren?!

Blir galen här, vill bara hem NU!

Saknar dig nå grymt..

Får vi åka hem?

Den stora och återkommande frågan här är.. får vi åka hem imorgon?
Vi vet fortf ingenting, det ända vi vet är om flygplatsen öppnar idag ska vi ta oss dit och stå i kö imorgon. Öppnar den inte idag eller imorgon ska vi bara avvakta och ta reda på info själv om hur och när vi ska komma hem.

Känns så jävla surt alltihopa.
Nu har man räknat ner dagarna för att få komma hem till baby oxå får man kanske inte åka hem.. Snälla gud, låt flygplatsen öppna idag så vi kommer med vårt plan imorgon!!

Snorkelutflykt

Igår tog vi vårt pick och pack och drog på snorkelutflykt med några thailänska grabbar och stadens polis.
Var jättetrevligt, dock inte så bra snorkling som jag hoppats på men vi såg ju ett och ett annat skoj där under vattenytan. Fick även se lite hajar, sköldpaddor och sånt, intressant. Vågorna var så jäkla höga att man fick sitta med snorkelutrustningen på sig och en stol i båten brakade sönder, men annars gick det bra, känndes som man skulle flyga över bord ibland.

Stannade även till på koh samet på hemvägen, är så himla fin sand där och vattnet var fasen det klaraste vi sett. Ångrar oss att vi inte åkte över och bodde några nätter där. Efter snorkelutflykten blev vi hemskjutsade av polisen, som även heter Pang, komiskt va? Det som är ännu mera komiskt eller ska man kanske säga tragiskt var att han druckit en hel del öl när han satte sig bakom ratten, har de några regler i huvudtaget i detta landet?!

Som ni säkert även förstått sket vi i att besöka Koh chang, kändes som vi hade för lite tid på oss.

Nu ska vi iväg och göra oss iordning för om 1 timma ska vi till Rayong igen :)
Uppdaterar senare när vi vet hur det blir med vår flight, ska ringa till vår researrangör och turkish airlines senare idag.

Vill ju hem till min babyboy! Saknar honom.


Demonstration!!

Jahopp, vi har ju jävla oflyt på vår resa.
Nu är det demonstration här i thailand för ett gäng människor vill inte ha hem premiärministern. Så nu är massvis med flighter inställda och folk kan varken ta sig hem eller hit. Vi ska avvakta tills fredag/lördag för att se om premiärministern avgår eller om de ska fortsätta demonstrera, vi har hittat ett nummer man ska höra av sig till iaf.

Hoppas verkligen att detta får ett slut innan vi ska åka. Orkar inte vänta på en ny flight, vi har ju liksom massa andra flyg som vi ska med..

Så snälla premiärminister, avgå nu!!!

Invigning och Karaoke

Som sagt, igår var det galej.
Vi började dagen med att åka ner till Pelles bar och restaurang kl 10 då nio stycken munkar kom för att välsigna restaurangen. Det var ganska långtråkigt att titta på men vi blev iallafall välsignade och fick ge munkarna ris, haha.

Sen åkte vi till Kim Beach och solade som vanligt, var ganska molningt men det tog rätt bra ändå. Skönt när det inte så olidligt varmt.

Efter solningen åkte vi hem och fixade iordning oss, sminkade, fönade och plattade hår. Förfesten ägde rum hos annika och tord på deras altan, var massa folk där jag aldrig ens sett. Vid 19 var vi nere hos Pelle igen för att få käka gratis buffé och sen parta. Maten var väldigt god och medans vi åt hade några thailändare eldshow, var häftigt att se och ännu häftigare var det att det var små skitungar som hade showen, 7 och 10 år. Det var även någon äldre kille med i showen som blev lite betuttad i sarab, både hon och alex fick vara med i showen ett tag, haha.

Sen var det drickning på schemat, drack baylies för 24kr och det var inte en 6a direkt utan det var ett halft vinglas, mums!! I like! Sen var det vi som ägde karaoken, det var skitkul.

   

                
                     

Såå, det var ju några iaf, går så segt så det får bli fler någon annan gång..

Sjuka! Baksjuka.

Igår vare minsann galej för hela slanten!
Nu ska vi springa och käka frukost och sen sola, blir ett nytt inlägg lite senare med massa bilder.

Fy skäms!

Skämmes tammefan!
Vart är kommentarerna? Nåt måste ni väl ha och säga om våra ljuvliga bilder ;)

Igår var det galej, känns idag kan jag lova. Nu sitter jag, krull och sossan och käkar frulle. Vet inte om sarab och axel har somnat om borta i lägenheten. Vi vill till stranden i tid idag för att hinna bli pepparkakor tills vi kommer hem.

Nu är ni där hemma påväg hem från krogen och vi ska till stranden, är det inte knas?

PUSSN

Tre fjärdedelar

Jajamen, nu har tre fjärdedelar av vår resa passerat..
Man får lite smått panik över saker vi inte hunnit med och att vi inte är så bruna som vi vill. Alla vill såklart hem till nära och kära men vardagen lockar inte så jäkla mycket. Diska, tvätta, städa osvosv :P Vi har en vecka på oss att njuta av detta underbara liv.

Idag har vi varit å Kim Beach igen, varmaste dagen på resan var nog idag. Vi har inte bara kunnat ligga, vi har prommenerat, dushat och badat om vartannat. Nu ikväll ska vi leta upp nåt matställt och bara ta det lungt :)

Tänkte bju på några bilder nu istället för massa tråkig text ;)

                                           

Känner oss som hemma

Vi har det bra, jävligt bra.
Det är så himla skönt att vara på ett och samma ställe ett längre tag. Kunna slita upp hur mycket grejer man vill ur väskan och slippa tänka på att grejer kan bli snodda av städpersonal osv.

Just nu är det bara jag som är vaken, som vanligt den här tiden på morgonen.. Även fast jag la mig sist, haha. De sa att jag skulle väcka dem i tid så jag tror jag ska gå och kasta lite vatten på dem efter jag skrivit klart detta.

Igår var vi på Kim beach igen, han ä så gó han som jobbar där. Ger oss gratis vattenmelondrinkar och när sarab inte gillade maten så fick hon en ny portion. Jag tror att han är så snäll för att första gången jag var här så hamnade vi i en likten dispyt, nog om det, haha.

Efter solningen drog vi direkt in till marknaden i ban phe, hittade iallafall en tröja, var inte så stort utbud iår.. Men ikväll smäller det, då ska vi in till rayongs marknad, den är bra jävla mycket större. Synd bara att vi har en tid att passa efter marknaden. Klockan 7 ska vi bli bjuden på buffé här i baren av pappa, ska bli gott att få frossa i mat (som att jag inte gjort det på hela resan, haha)

Måste bara dela med mig av när sossan pratade i sömnen herromnatten:
Sossan: Hallå? Är det nån här med mig?

Jag och krull: Eh joo vi är oxå här.

Sossan: När tänkte de släppa ut oss då?

Jag: Haha wooot?

Sossan: Ja när tänkte de släppa ut oss, det är ju så trångt.

Sossan: Vart är dörren?

Jag: *lyser på dörren med mobilen*

Sossan: Jaha, vi är bara i sovrummet, trodde vi var inlåsta i en van.

Skrattade lagomt då, hon är söt!!

                             





Hårfön & Plattång

Hejsan svejsan från värmen.
Nu sitter jag i pappas hus och väntar på de andra jäntorna. De är i vår lägenhet och gör sig iordning. Min mor, far och moster har kommit hit nu oxå. Eller de kom igår egentligen. Så nu till min stora glädje såg jag att de har med sig plattång och hårfön. Vi har plattat håret en gång på två veckor, katastrof.

Men nu har vi fri tillgång till dem. Så himla underbart, nu får man se normal ut i håret oxå. Tror tjejerna kommer bli skitglada när jag berättar den stora nyheten ;)

Idag har vi varit borta på Kim Beach och solat. En av grabbarna där kände igen mig sen tidigare och bjöd oss på massa frukt osv. Väldigt trevligt var det. Från början var det olidligt varmt men sen kom det massvis med moln. Vi fick iofs färg men solen får gärna vara framme för min del.

Nu ska vi platta håret och sen dra och käka.

Tack för kommentarerna, skitkul att såpass många hittat hit.

Robbin: Sandra får tyvärr inte åka hem tidigare för mig, hon blir kvar med oss, haha. Hon saknar dig också.
Fredrik: Jajamen, vi har det toppen. Haha, ska hälsa de om jag kommer ihåg. När ska du hit?
Elin: Det är taxibilar, skitsnygga. Dock hade de parkerat lite tokigt :P miss u too


PUSSN


Ban Phe - Dag två

Idag är jag uppe med tuppen (som vanligt), de andra sussar så fint så.
Fick sån fruktansvärd huvudvärk igår så jag fick lov att däcka av rätt tidigt och sen ville alla andra oxå sitta vid datorn så det blev inga bilder. Men tänkte att jag kunde passa på nu när de slummrar.

Igår när vi kommit fram så slängde vi oss direkt i poolen, var så underbart skönt.. Vi har ju bara badat pool nån enstaka gång på hela resan så där låg vi och sprattlade ett bra tag. Orkade knappt ligga och sola något eftersom det var ett tag sen vi gjorde det så vi gick runt området och kikade, sen ner till stranden oh tog varsinna drinkar, helt underbart. Sen passade jag på att tvätta all min smutstvätt, hur skönt var inte det då?! :D På kvällskvisten drog vi in till city och handlade frukost och gick på en marknad som är varje måndag och torsdag.


Idag blir det väl ungefär samma, sola, bada, dricka och äta gott ;) Ska fixa oss några moppar oxå så vi kan ta oss någon stans, bor ju en bit ifrån allt roligt.


                         
 

Lite blandade bilder från krabi, bangkok och här i ban phe..


Ban phe - Hände en grej

Sen uppdatering igen men återigen den som väntar på nåt gott..
Vi tog ju oss från krabi till bangkok och sov där två nätter och nu är vi äntligen i pappas hus i ban phe. Vi ska lyxa till med att tvätta alla kläder och sova ut. På väg till bangkok så blev vi rånade på alla våra pengar och sarab blev av med wsin kamera, kanonkul.

Fyfan vad hemskt det var när vi upptäckte att pengarna var borta, vi skulle betala hotellet i bangkok och sossan skulle lägga ut för alla. Dock var pengarna borta och jag trodde att hon shoppat upp dem eller hade dem på annat ställe så jag började rota i min väska. Hade dem på ett jättesäkert ställe och inget annat i väskan var rört. Nepps, dem var oxå borta. Då kom krullan och hon hade lås på sin väska så de pengarna borde ju va kvar tänkte vi, icke sa nicke. Allt vart borta!!! Skickligt gjort... Tur vi inte hade så mýcket kvar..

Ska hoppa in i duschen nu, skriver ett till inlägg senare (kanske) och då blir det lite mer bilder.
Tycker att ni var skitkass på att kommentera på föregåenge inlägg, kom igen nu.

Saknar nickepicke! :(


Krabi - Lyxhotellet.

Hej dar hemma.
Vi har slagit pa stort och bor nu pa ett hotell som kostar 300kr natten per person. Och varfor da? Joo for att emelie den lilla lusen har lyckas tagit en sista minuten for ca 7000 kr i tva veckor och hamnat pa detta underbara hotell. Helt sjukt fint ar det har och servicen ar pa topp. Nar vi checkade in fick vi varsta valkomstdrinkarna och sen var det happyhour for bara oss hela kvallen, ganska hyffsat.

Det forsta vi gjorde nar vi kom fram var att ta ett dopp i poolen och bikinin har aldrig luktat sa frasch som den gor nu. Klockan ar nu halv tio och vi maste checka ut kl tolv och da are bara leta sig till den standarn som vi ar vana vid..

Igar vart det som sagt lite galej, vi behover inte ga in pa detaljer men goa drinkar blev det iaf. :)

Ska lagga upp lite bilder at er sa ni far se hur fint vi har det nu.

PUSSN

Mami: Jag har pratat med pappa redan, tankte att vi skulle motas i bangkok for att sen aka till pappas hus tillsammans allihopa. Pappa skulle hora av sig om vilken tid ni kommer fram till flygplatsen, paminn honom. Vi har inte hunnit sett oss omkring har i krabi eftersom vi kom fram ganska sent, tankte utforska stallet idag och det verkar ju lovande. Anna och ellinor har hunnit att akt hem, de akte den 8onde tror jag sa vi hann inte traffa dem, det var synd.

                                
         

Ett litet smakprov iaf..


Koh lipe - sista kvallen

Solly for dalig uppdatering!
Vi ar pa Koh lipe nu och har inte orkat suttit vid nagra datorer.
Har ar det jattefint, klart vatten, vit strand och lungt. Vi trodde dock att det inte fanns nagat att gora om kvallarna tills nu ikvall. Vi har hittat in till city och sitter pa ett internet caf'e for tillfallet, nar vi ar klara ska vi ga till poohs bar.

Det har regnat har varje dag fast bara nan timme, vi har kunnat solat och alla har brannt sig.
Tanken var att vi skulle pa snorklingutflykt och aven till nagan o som de fanns apor pa men det har inte blivit av pga vadret, jattetrakigt kanns det.

Sist jag skrev  var vi ju i hat yai, har sjalvklart hant massvis sen dess. Till exempel sa forsov vi oss nar vi bokat taxi till pak bara dar batarna gick ifran sa chaforen fick vanta pa oss i 30 min. Nar vi val kom ut till taxin sa var det den minsta javla toyotan vi sett. Hm, hur fan skulle det ga. Vi var fem tjejer med varsinna bautastora rygsackar och det fanns 4 lediga saten. Det vart en valdigt trang resa pa tva timmar kan jag saga.

Imorgon ska vi bege oss fran denna underbara o, ska mota upp empelie i krabi for lite galej. Ska bli skoj!! :)

        
 
   

Saknar er dar hemma men vi har det gott har.
PUSSN



Svar pa era fragor:

Mia:
 Jag vet inte hur mkt den ska ga ivag for, tankte kring 4500-5000kr men vet inte alls om det ar rimligt.
Mamma: Koh samui och koh lipe ar oar. Hat yai ar en stad pa fastlandet som man lattast tar till sig lipe ifran :) Jag har handlat lite smagrejer men tycker att det ar dyrt sa jag vantar tills i rayong. Vi har bott pa massvis med billiga stallen men standarden ar ju inte den basta da, man far vad man betalar for. Vi har val borjat bli bruna nu, herromdagen var vi alla ganska hart branda, haha. Men jag ar faktiskt forsiktigare an vanligt. Vattnet pa koh samui var varmt men har pa lipe ar det riktigt kallt och svalkande, det ar jatteskont, vet inte om det gar nagon slags strom forbi har?
Mikkis: haha, rolig du ar. Du blir ju visst brun. Jag ar dock inte sa brun an men det ska nog ga till sig ar ju 2 och en halv vecka kvar sa, kram pa dig kusin.
Syster: det ar bra med oss, var dock jatteyr och madde daligt idag. Tror det var vatskebrist for nar vi atit gick det till sig. Det ar inte sa varmt som det varit for oss i mars-april men det ar nog varmt, olidligt ibland. Pa bion var det thaital och engelsktext, det var faktiskt jattekul att ga pa bio har. Stolarna kunde man falla bakot och de hade drickahallare, varsta lyxigt.

Hat Yai - Kackerlackor!

Sadar, nu ar vi inne pa var 4 dag i varmen.
Vi har hunnit att bo pa tre stycken olika stallen hittills och standarn pa rummen gar upp och priset blir billigare, det gillas. I Forrgar sa fick v besok av kackerlackor sa da sov vi fem stycken i samma bungalow, ganska mysigt faktiskt, haha.

Nu betalar vi 1000 bath (200kr) per natt pa ett ganska sa schysst hotellrum och det delar vi fem pa sa 40 kr natten, det ar helt okej tycker jag.

Idag tog vi bussen fran koh samui hit till hat yai for att sedan ta en taxi imorgonbitti till pak bara dar vi sen tar bat over till koh lipe. Dar kommer vi forhoppningsvis stanna langre an vad vi gjort hittills, det ska ju tydligen vara valdigt fint dar sa.

Just det, alla vi har thailandska nummer nu. De som vill ha nummren far kommentera sa skickar vi ett sms med dem.

Vi var nyss pa bio, sag en skrackis dar med alla thailandare. Den var lite laskig emellanat och vi skrek till nagra ganger. Innan filmen sa stallde sig alla upp i biografen, massa bilder pa kungen ploppade upp pa duken och vi antar att det var nationalsangen som spelades upp i samma veva. Det var en ganska kul grej faktiskt.

   

En sista grej, varfor springer alla runt och knapper kort, skriker falang (utlanning) och skrattar at oss?!

PUSSSSN

Pa Koh Samui - Köttsåret!

Nu ar vi ANTLIGEN framme! Eller vi har varit har i 2 dygn nu.
I bangkok var tanken att vi skulle ta ett plan ner till hat yai for att sen ta en bat till on Koh Lipe. Blev inte riktigt sa eftersom att planet var fullbokat och vi orkade inte vanta sa vi spontan-bokade en biljett till Koh Samui klockan 05.oo och planet gick 06.oo, var bara att kuta till planet kan jag tala om. Kul som fan var det, inte alls planerat.

Nu har vi ju som sagt varit har (lamai) i 2 dagar och visst det ar ju fint men det marks att det ar en turistort. Thailandarna ar varre an turkar, sa jakla jobbigt. Sa imorgon drar vi oss vidare, iallafall till en annan del av on.

Det enda vi gjort hittills ar att sola, bada, atit gott o allt som hor till.. Jag och sossan har varit hurtiga och gatt promenad varje dag, deni. Idag har det aven regnat en snutt, som tur gick det over ratt fort.

Ni kanske funderar pa vad som menas med overskriften, kottsaret. Vi har haft den forsta olyckan har pa semestern, jag rakade sparka in foten i en sten, blev ett mysigt sar.



Nu later jag bilderna tala for sig sjalva, ENYOJ! 

                                 

Och svar till maria, igen: Uppdateringarna kommer inte komma sa tatt inpa eftersom vi inte har nagat internet i vara bungalows, det kostar sa mkt, billigare pa i-net cafe och har vill man ju inte sitta varje kvall direkt.

Mamma: gar jatte fint!..och ja gar aldrig ensam, inte anns pa toa kanns d som. Men d e lugnt an sa lange! kanns inte riktigt verkligt att vi ska spendera en hel manad har just nu! Sa jakla skooooj! ;)  Puss Puss..saknar er hela famijen a dig gubben! LOVE⁄ sandra

Lååång väntan

Nu är vi lagomt less på att vänta.
Planet ska lyfta om ca 2 timmar så vi kan börja gå mot gaten om 1 timma kanske.
Vi har hunnit med att käka på burger king där de höll på att lura oss på pengar och sen gick vi direkt til några bänkar för att lägga oss att sova och här har vi legat sen dess. 

Vi har kommit på att turkiet är fan inget trevligt land, inte en enda turkjävel på detta ställe är servicemineded.

Och maria, tackar och bockar för mms:et. Men vi har suttit och klrat länge på vem personen uppe till höger är?! Vi har zoomat och försökt med uteslut ningsmetoden men kommit på att det inte kan vara nån i gänget? haha :) Nyfikna.



Fixar det sista på arlanda..



Vår första plats här i istanbul, skönt!!



Här sitter vi nu! Detta är även stället vi sovit på hela natten.


Vi har precis blivit tilldelad en gate så ska väcka sarab som sover och dra oss ditåt snart. Fårse när vi skriver nästa gång, flyget till bangkok tar ju några timmar :P och sen ska vi förhoppningsvis ta ett inrikesflyg till hat yai


PUSSN


I istanbul.

Nu är vi framme i istanbul!! :)
Nästa plan lyfter förhoppningsvis 07:45, håll tummarna på att det inte blir några förseningar.
Så här sitter vi på ett stengolv på en filt och ska döda massvis med timmar.
Ska bara ladda upp datorn sen ska vi kika efter ett bekvämare ställe att sitta på.

Här är det VARMT!!

 

dock var det inte lika varmt på dessa bilder.. Var precis när vi anlänt till arlanda.

Elin, vi fick ditt sms men nu är det så dyrt att svara så jag skriver här istället.
Bilresan gick fint, vi fick lite problem med bilen där ett tag, sossan var inblandad i det, haha.

Miss u guys back home. Men vi har kul och kommer rocka lös denna månaden.
Får se om det blir något mer inlägg innan vi kommer till thailand..

PUSS!

RSS 2.0