Premiärtur

Publicerat: 2013-02-22 Kl: 09:26:37 | I kategori: Vår vardag

Pappa har köpt en pulka till skotern så igår var vi ut på en liten Premiärtur. Det är så otroligt smidigt sätt att ta sig fram på när man har barn och mysigt är det att man kan sitta och prata och kolla på omgivningen. Blev helt såld när vi fick åka med Viktor och Carro för några helger sen i deras pulka.

Så igår kom pappa/morfar ut till oss och vi packade ner oss i pulkan för en tur, jag joline och Milo. Barnen älskar det :) inte ett ljud från Milo på hela tiden och joline höll på att somna ett par gånger för hon tyckte det var gonigt när det guppade på.

Åkte till macken och tankade och sen en sväng mot kullamark där det hände ett litet missöde så Nicke kom och mötte oss när vi var på väg hem men då hade allt redan ordnat upp sig ;)

När vi kom hem så var det första gången inte Milo var som en isbit hela han. Det är så svårt att hålla hand värme uppe när han bara sitter still. Blir bättre nästa år hoppas jag.

Ikväll ska vi ut på en tur igen. Är nån träff uppe i skoterstugan och där kan vi köpa hamburgare och varm choklad. Ska bli mysigt så nu längtar vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback