Snart så

Publicerat: 2012-03-27 Kl: 07:35:11 | I kategori: Vår vardag

Idag är det fyra arbetsdagar kvar! Är ledig imorgon, vilket ska bli superskönt. Då ska BB-väskan packas ;) det jag kan packa iallafall! Sen får jag skriva en lista med grejer som Nicke får springa och plocka ihop.

Kom på precis nu att vi inte köpt några blöjor än! Ska anmäla så vi får hämta ut en babybox i samma veva som vagnen med. Herregud! Denna gång är man inte alls lika förberedd som förra. Har inte riktigt haft tid för sånt :-) men njutit av magen har jag gjort. Den är ju för underbar!

Älskar att vara gravid <3

Har äntligen fått tag i spjälsängen vi vill ha och har förhoppningsvis sålt våran redan. Turen verkar vara på vår sida nu.

Igår var det dags att sluta med tutte för Joline! Har gått jättebra hittills. Sovit utan till och med :-) har varit en väldigt lugn natt om man jämför när hon har rutten för då grinar hon så fort hon tappar den! Inatt har hon inte gett ifrån sig ett ljud <3 mamma & pappa är så stolt. Men vi tror inte riktigt på att det ska gå såhär lätt, det kommer bli jobbigt men nu måste vi vara hårda!

Bild på Joline och hennes minsta kusin Birger, så söta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback