Tillbaka på noll

Publicerat: 2012-01-29 Kl: 13:43:45 | I kategori: Gravid med Milo

Blir inget vagnköp idag! Fan också!
Den var alldeles för klumpig när man fällde ihop den och ha den i bilen. Tillbaka på noll nu igen. Har ingen som helst aning vad vi ska ha för vagn nu.

Kommer bli en sulky till Joline och helst en kombivagn till lillen. En vagn med sittdel som man har en mjuklift i. Som vi hade tidigare ;) vi var så jäkla nöjda med vår Emmaljunga cerox så det är förbannat svårt att hitta nåt bättre. Skulle vi hitta en nyare cerox och helst helsvart skulle vi nog köpa den;)

Men kom med tips på vagnar!! Vilka rekommenderar ni?

Kommentarer
Postat av: Maria :))

Emmaljunga ozone city :) special edition all black !! ;)

2012-01-29 @ 14:34:30
URL: http://aertan.blogg.se/
Postat av: Malin

Vi har en brio happy, den är vi sjukt nöjd med =)http://www.brio.se/To_Go_Stroller/Prams_and_Pushchairs/Happy/Happy_Combi_Pram.aspx

2012-01-29 @ 18:59:34
URL: http://malinkullh.bloggplatsen.se
Postat av: Emelie

En kompis har en tvillingvagn från Carena som hon är nöjd med, men det är klart... De är ju rätt stora, tvillingvagnarna (inte direkt nåt man vill kånka omkring med om man inte måste, känner jag). Som sulkyvagn skulle jag rekommendera en Brio Race eller Spin, fast vår Emmaljunga Spider har också varit bra (men den är lite mer spartansk och inte lika ombonad som Brio vagnarna). Annars har jag hört att Akta Graco Stadium ska vara rätt nice som syskonvagn (är typ som en sulky) men har aldrig känt och klämt på den själv, men verkar överkomlig i pris ivf.



Lycka till med vagnletandet Sara, synd att Britaxen var en sån besvikelse.

2012-01-30 @ 18:48:59
URL: http://nosen.blogg.se/
Postat av: Frida W

Kronan har bra vagnar, men svårt att hitta i butik. Ingen i sundsvall säljer dom iaf, så beställning på internet är vad som gäller. Så det blir lite som att köpa grisen i säcken. Våran graco är vi nöjd med, men den har inte lika bra gung som en emmaljunga men bra dämpning.

2012-01-31 @ 17:21:21
URL: http://findingbabyland.blogg.se/
Postat av: Frida W

Jag vet en tjej som säljer sin oanvända Phil and ted Vibe för 5000:-, då finns den på Östermalm här i Sundsvall. går på ca 10.000 ny. Rockmetinydancer.blogg.se så har du hennes blogg med någon bild om intresse finns :) Tänkte jag skulle tipsa iaf, vet inte om den är intressant men.

2012-02-01 @ 21:03:55
URL: http://findingbabyland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback