Mysig helg

Publicerat: 2011-11-20 Kl: 09:40:30 | I kategori: Vår vardag

Just nu ligger jag och väntar på att mina övriga familjemedlemmar ska vakna. De verkar kunna sova hur länge som helst :-)

Igårkväll när vi skulle natta joline så började bebis leva rövare i magen så då fick joline krypa upp till oss och titta på magen som hoppade fram och tillbaka och Gud vad glad hon blev! Världens finaste storasyster <3 det lyste lycka i ögonen på henne! Sen pratade hon och sjöng lite för bebis och pussade magen. Så himla mysigt! Sen fick hon hoppa ner i sin säng och sova:-)

Tidigare på dagen/kvällen var vi hos Viktor & Carolin, blev bjuden på mat och hade jättetrevligt. Spelade spel som var kul :-) barnen höll sams hela kvällen men tröttheten smög sig på mot slutet så då fick vi avrunda. En sån kväll gör vi gärna om!

I fredags hämtade mamma upp mig från jobbet och vi åkte hem, där hade Nicke börjat med maten, fläskfilé, smördegs inbakad potatis och sallad. Var så gott:-) sen såg vi på idol och åt lite godis.

Idag ska vi städa i källaren och i garaget så vi får in bilen eftersom att snart kommer nog snön! Igårkväll låg det faktiskt lite snö på backen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback