1 år!!

Publicerat: 2010-09-17 Kl: 07:33:20 | I kategori: Joline 6 månader - 1 år

Ett helt år har gått sen jag vaknade kl 6 med värkar!
Det här året har gått så himla fort, önskar att det gårr lite långsammare. Men nu står vi här, med en betämd liten ettåring! Livet har blivit så himla mycket roligare sen vår dotter kom. Livet har en mening trots allt.

Tio i 11 ikväll är det ett år sen hon kom till världen men det ska dock firas hela dagen.
Började morgonen med att överaska en sovande Joline med välling, paket och självklart en liten tårta med ett ljus på. Gick inte jättebra tt blåsa ut ljuset så pappa fick hjälpa till :) Snacka om glad tjej alltså. Kunde inte blivit bättre start på dagen.



Vid tio ska vi åka till min farmor och jolines gammelfarmor och hälsa på, hon är i så dåligt skick så hon orkar inte komma ner. Men självklart ska hon få träffa joline på hennes födelsedag.

Sen börjar kalaset vid halv 5 då trillar det in en himla massa gäster.

Joline, mamma och pappa älskar dig!
G R A T T I S

Kommentarer
Postat av: My

Grattis till stora tjejen :)

2010-09-17 @ 14:25:36
URL: http://myemeliemichelle.blogg.se/
Postat av: Em.

Ja, det går ju att jobba ändå, men det är svårt att komma in och man får allt som oftast ingen fast tjänst. Men än har jag inte gett upp hoppet om skolan (även om det just nu i starten känns oerhört tungt)! (:



Stort grattis till Joline också i efterskott! Och jag håller med dig... det är inte klokt vad tiden går då man har roligt, och roligt har man ju allt som oftast med de små!

2010-09-22 @ 20:15:33
URL: http://nosen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback