En månad!

Publicerat: 2010-10-15 Kl: 10:39:58 | I kategori: Vårt hem

En månad kvar tills vi har tillträde i storhuset=)
Då börjar vi måla och fixa på en gång. Tanken är att i vardagsrum ska det målas vitt, i kök/matsal så ska panelen som sitter där nu målas vit sen ska vi ha en mönstrad tapet ovanför.





Har sett denna tapet i ett annat hus som låg på hemnet för ett tag sen. (syns rätt dåligt på bilden men det är blomraknor i färgerna blå, röd och grön) De hade oxå panel och hade satt denna ovanför. Fick ett väldigt lantligt utséende då. Det som vi eftersträvar. Vill inte förstöra husets charm, den gamla stilen ska få vara kvar fast i lite fräschare tappning.

Tanken är att vi ska bo på nedre plan till en början för det är rätt mycket som ska göras uppe innan vi är klara. Finns varsitt sovrum till oss och Joline på nedre plan så det är perfekt. Jolines rum är och har varit ett lekrum/pysselrum så det är redan målat i en rosa nyans, perfekt. Hade nog inte valt rosa själv men nu när det är så får det vara.

"Vårat" sovrum som egentligen ska vara gästrum ska tapetseras om, har hittat en turkos tapet med vita medaljonger som ser lagomt lantlig ut. Kommer bli superfint!:)

Köket ska light-renoveras, ska inte riva några stommar eller så. Bara möblera om litegranna, byta kakel och bänkskivor. Sen kommer de bli tipptopp.

Toan är inte så mycket att fundera på. Kakelplattor har spruckit och losstnat så det måste göras om. Toan står och rinner så den måste bytas. Tur vi har en toa till uppe :)


Gudiiis vad jag längtar nu! Vill börja pyssla och måla, tapetsera och göra allt till vårt egna. Vår stil.
Kommentarer
Postat av: Anne-Li

ska bli spännande och se också=) Mysig blogg=)

2010-10-15 @ 23:37:59
URL: http://mydollhouse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback