Utvilade & friska

Publicerat: 2010-03-02 Kl: 10:55:04 | I kategori: Joline 0 - 6 månader

Nu är vi hemma i Härnta igen, har dock varit det sen i söndagskväll.
Har varit alldeles för utmattad för att logga in här och skriva. Men nu imorse tog vi en rejäl sovmorgon, det behövdes. Har sovit alldeles för lite i helgen. Har insett att vi behöver införa rutiner för lillgumman. Vad har ni för ät/sov rutiner för era 6månaders? Vi åkte iallafall till syrran i GBG vid 1 i torsdags, framme halv 3 nångång, var världens snöstorm där nere och hemma lämnade vi ett soligt härnta. Var jättetrött efter flygningen, satt ju som på spänn ifall lillgumman skulle bli ledsen men det gick jättebra. Hon sa inte ett knyst och strax innan landningen somnade hon.

Väl framme så placerade vi oss i soffan, mamma och syster fick gå och handla på affärn medans vi vilade, helt jäkla matt. Gumman somnade vid 10, skulle helst se att hon sover redan 7-8 nångång. Halv 9 vaknade hon och sen gjorde vi oss iordning för att gå på frölunda torg. Sen åkte vi hem, tina och jag for iväg på K-Rauta och köpte färg m.m. sen hem igen för att måla om tinas kök.

På lördagen så gick vi först på erikshjälpen, sjukt mycket folk och sjukt mycket grejer, kul faktiskt. Hittade 2 dixie ljuslyktor som jag redan har fast i en annan färg, en ikea vas som jag oxå har några av och hör och häpna, en dop-klänning för 75KR. Fin faktiskt! Sen åkte vi till media markt, barnenshus osv.. Hem igen och käkade oxfile, bakpotatis med en klick vitlökssmör, sås och sallad, MUMS! Sen tapetserade jag och tina köket, vart superfint! Det är inte så ofta man kan hjälpa till hos henne då hon bor så långt bort. Var 3-4 år sen jag var där sist.



Fiint

Söndagen kom, dags för hemresa. Gick väl helt ok med flygningen då. Har ju hört ungar som varit värre om man säger så, haha. Hon hade jättesvårt för att sova men var övertrött så det vart en hel del grin och självklart skulle vi tydligen mellanlanda i borlänge, typiskt när hon var på de humöret. Matade hon men de hjälpte inte, lekte men det hjälpte inte. Tillslut matade jag igen och då somnade hon, skönt för henne. Sen kom gubben och hämtade oss på midlanda! Saknade han som en tok hela tiden, men det är bra att vara ifrån varann oxå.



Med mormor på midlanda



Flyga flygplan



Äntligen framme



Cool ;)



Hälsa på kissemissen smilla



Äter majskrokar i vagnen



Morgonmys med moster

Kommentarer
Postat av: Sara

haha ja, det må jag vara. Men den där smärtan var outhärdlig! På riktigt!

2010-03-03 @ 11:29:26
URL: http://saracb.blogg.se/
Postat av: Sara

Jaa ;(

Ja, det gör vi :)

2010-03-03 @ 14:26:13
URL: http://saracb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback