Skriva papper

Publicerat: 2009-05-15 Kl: 07:50:47 | I kategori: Vår vardag

Nu är det slutet på veckan och vi ska snart ner på Svensk fastighetsförmedling.
Igår var det föräldragrupp och idag ska vi skriva på papperna på radhuset. Jag är så lycklig!! Föräldragruppen var jättetrevlig att träffa. Massa trevliga damer som gillade att prata. Det som var komiskt var väl det att av papporna så var 3 st rörmokare, undra vad de ska snacka om i framtiden ;) Vi fick se film, snacka massa och öva på avslappning, haha. Nästa träff är på onsdag, då ska vi få lite förlossningsinfo, intressant.

De flesta i gruppen är redan jättenervösa för förlossningen, jag ser bara fram emot den och har inga speciella tankar. Smärta klarar jag av och kvinnor har fött barn i alla tider, varför skulle inte jag klara det? Tycker synd om dem och vi ska nog få varann att tänka på andra saker än förlossningen :) Det känns fortfarande så tidigt.

Syster, bion var jättebra. Helt i min smak, spänning in i det sista. Handlar om vatikanen och påven. Självklart ska Robert langdon hjälpa till att lösa mystiska grejer. Har inte knäppt bilder på länge, har inga batterier i kameran (skäms!!) ska ladda upp den och tokknäppa, kankse kan få med på film hur magen rör sig om kvällarna, skitmysigt :)

Nu måste jag kila så vi hinner till Svensk fast i tid, jobb kl 11 - 19 sen!

PUSSAR och mys till min man!
Kommentarer
Postat av: Frida

Ah, vad kul :) Du får lägga in några bilder från huset om du har :) Ah, ska ta mig iväg och se den jag med men nu är det tentaplugg för fulla muggar. Fysiktenta på tisdag sen 1a juni är det mattetenta men sen får jag sommarlov och då kommer jag hem och vill känna lillbäsen sparka!! :D

2009-05-15 @ 10:26:14
URL: http://friidaemelie.blogg.se/
Postat av: majken

för jag kände bebbe sparka juuuu :D nanana :D Kommer jag leva länge på :D

kram!

2009-05-16 @ 02:49:18
URL: http://miamariamaruska.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback