Babyskydd

Publicerat: 2009-06-09 Kl: 15:46:32 | I kategori: Gravid med Joline

Vi spanade lite smått på babyskydd när vi var i birsta igår.
Åkte självklart på babyproffsen eftersom de finns bäst säljare där, en jättegullig tjej som hjälpt mig flera gånger. Vi kikade på britax och akta graco, fastnade för två olika modeller.

En som de inte hade inne för tillfället, akta graco duo logic 2, verkar jättesmidig och är upp till 4 år istället för att man ska köpa en bilbarnstol när bebis är 9 - 10 månader. Har även hjul och draghandtag ifall man ska in en snabbis på affärn eller så.



Sen tittade vi på britax babysafe plus. Även den verkar jättebehändig och smidig.



Båda babyskydden funkar ihop med en bas som man sätter fast i bilen istället för att krångla med bälten varje gång. Men man kan även använda skyddet utan bälte om man t ex ska åka med någon annan bil nångång.

Tycker verkligen detta är en djungel och alla på marknaden är ju krocktestade och uppfyller standarden. Vissa har vunnit i olika mätningar/tester osv men vilken ska man välja?! Snälla hjälp, haha.

Kom med tips/idéer/förslag, våga säg vad just du tycker. Detta är ju en så pass viktig grej.
Vill aldrig utsätta mitt barn för en fara.

Kommentarer
Postat av: Anna

Den stoora nackdelen med Duologicen är att den bara klarar 18kg, vilket betyder att man ofta behöver köpa en till stol för att klara att sitta bakåtvänt till (MINST!) 4år. Duologicen är ju ändå ganska dyr, för att inte tala om stor. Tyvärr är den bara stor i "skalet" med desto mindre plats att sitta på.. Aktas bilbarnstolar (inte babyskydd) är över lag små och (utom nya Cosmic S) klarar bara 18kg i baksätet

2009-06-09 @ 18:33:51
Postat av: Sis

Ja kan inget om stoler till bilar men ja säger TA DET SOM E BÄST FÖR MITT SYSTER BARN:) Älskar er!!! Puss å kram

2009-06-11 @ 00:04:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback