Inte mycket tid

Publicerat: 2009-07-08 Kl: 11:24:06 | I kategori: Vår vardag

Har inte alls mycket tid över till att sitta här därav skitkass uppdatering.
När jag inte jobbar så är vi i huset och när vi inte är i huset vill vi ju vara med varandra..
Datorn kommer inte alls på någon priolista.

Förstår att många är nyfiken på vad som händer och sker i våra liv. Vi börjar ju närma oss slutet, inte alls långt kvar. Känner mig ändå lugn fast vi inte har ett eget hem än, vi kommer ha tak över huvudet när bebisen kommer, vi kommer få vara tillsammans. Men kanske att vi inte ha hunnit flytta in i huset än. Vi får bo hos pappa så länge vi vill..

Nu har vi även allt vi behöver innan nedkomsten. Allt det viktigaste iallafall, sen får man köpa efter bebisens behov, dumt att köpa bara för att. Det kanske inte används också blir det liggande. Det var inte alls längesen vi var i birsta och köpte en hel jäkla massa saker. 

Till bebisen blev det ett babyskydd från britax, det jag visade förut Babysafe plus. Vi skippade skyddet från akta graco som man kunde ha till 4 års åldern, det var svårburet och klumpigt. Vi tittade även på ett skydd från brio, vi gillade egentligen det mera men då hade man behövt ISO-fix i framsätet för att basen skulle sitta stadigt. Vi har bara ISO-fix i baksäterna. Bebben fick även en spjälsäng från COOP, har tittat på den här i stan och då har den kostat 699kr, en vit vanlig säng bara, såg dock mycket mer stabil ut än dem på ikea. Nu när vi var i birsta hade de satt ner sängen till 549kr, tackartackar! haha. Sen vart det även madrass, kudde, täcke, påslakan, spjälskydd osvosv från IKEA. Allt går i vitt/grönt, jättefint verkligen. Längtar tills jag får börja bädda iordning i sängen. På babyproffsen fick vi även en sån babybox alla blivande föräldrar får, med lite bjöjprover, broschyrer osv plus en blöjhink! Ska tydligen vara jättebra men refillerna ska vara dyra så får se om den används ;p

Till huset blev det golv för köket och hallen, vita tapeter med silvriga ränder till gästsovrummet och till vårat sovrum har vi ju redan en fondvägg så vi köpte beiga till resten av rummet, massa spackel och tapetklister, innerdörrar och karmar.. Sen tror jag inte att det var någe mera.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback