7/12

Publicerat: 2009-12-07 Kl: 18:25:05 | I kategori: Vår vardag

Nu är jolines mormor & morfar i sverige igen efter 3,5v i thailand.
Sitter och väntar på att dem ska komma hit nu! Kankse ska ta och bjuda på käk? Vet ju själv hur orkeslös man är efter den långa resan hem till sverige. Ska iaf göra lasagne tänkte jag, och prova på att göra egen bechamelsås, har aldrig gjort det faktiskt, heh..

Har nyss städat hela huset, varit och slängt sopor och hämtat posten, varvar ner lite i soffan för tillfället. Tänkte lägga upp lite bilder på gógumman som vanligt, man knäpper så himla mycket kort nu för tiden, konstigt va?! haha. Har redan ca 2000 bilder och filmer, måste börja framkalla snart. Vore himla tragiskt om datorn går sönder och alla bilder försvinner :(

Den här veckan är fullspäckad, imorgon ska anna komma och käka frulle med oss sen ska vi iväg på öppna förskolan som vanligt. På onsdag är vi bjuden ut till gussjö där en av föräldragruppsmammorna bor, ska bli skitkul :) Sen på kvällen ska lilla familjen ut till nickes mormor & morfar. Torsdag är det inget planerat än så länge men på fredag funderar vi på att lämna bort lillgumman till en pålitlig barnvakt för vi är bjuden på julbord på spjute.

Har pumpat ut mjölk i isbitsformar och igår testade vi om hon skulle tycka om flaskan. Så vi tinade 2 st isbitar och det blev ca 30ml, väntade tills mjölken svalnat lite sen fick pappa mata. Hon tog flaskan direkt men jag tror hålet är för stort. Pappa tyckte det var så mysigt så =) Jag blev lite rädd, tänk vad stor hon blivit redan, tiden går för fooort.. Jag måste köpa en bättre pump, har den från apoteket och den suuuger. Tar lång tid att få ut mjölk och det gör ont och är jobbigt, orkar inte sitta med den. Vill ju att gumman ska äta bröstmjölk så länge vi kan!

             

1:a bilden är på när vi gjorde knäck, all knäck är dock slut nu så det är bara göra mer ;) 2. joline i hennes matstol, chefen vettu. 3. Joline nyvaken och jättegosig 4, 5 & 6. är från när vi var på jakt efter julgran att ha på baksidan. 7. Jolines dörr som äntligen är på plats. 8. MYS!
Kommentarer
Postat av: Krullan

va kul att ni ska på spjute:) vem blir barnvakten?mormor kanske;)

2009-12-07 @ 21:36:47
URL: http://sarakullh.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha ja men dig ha ja ju gett lösenordet till, så du ingick i räkning haha:P

2009-12-10 @ 00:02:06
URL: http://elminh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback