3 månader

Publicerat: 2009-12-17 Kl: 13:18:48 | I kategori: Månad för månad

Nu är lillan tre månader gammal och i och med det har hon tagit den första vaccinationen.
Kom precis hem från sjukhuset. Vägde och mätte henne, nu är hon 61cm och väger 7080g och änvänder mest storlek 62 på kläder vissa bodys går bra i 56. Frågade om lite allt möjligt bara för att dra ut på de jäkla sprutorna. Ni som har barn vet nog vad jag talar om. Det ska tas två sprutor, en i vardera lår.

Gubben var självklart med för jag visste hur detta skulle sluta. Sköterskorna gjorde iordning sprutorna och jag och gubben stod uppe vid Jolines huvud och höll hennes händer, jag pratade med henne men sen kom det. Världens skrik, det värsta jag hört och gumman blev alldeles röd i ansiktet av panik. Självklart började jag grina, hua. Skär verkligen i mammahjärtat. Satt mig ner och gav gumman mat, hon grinade lite men det började gå över och efter ett tag fick jag till och med fram ett flin. Min tjej!! Du är så himla duktig, mamma blir så stolt.

Gick ner på apoteket och köpte flytande alvedon och eftersom det är 3månadersdagen just idag så fick hon även en bitring, rosa såklart.

Nu när hon är tre månader så kan hon jollra för fullt. Sen svarar vi henne med lite prat jag då "pratar" hon ännu mera, så himla gó. Man märker även att hon upptäckt andra bebisar, dem är jättekul att kika på och prata med. Igår hade hon och tindra en lång konversation, skitgulligt! De skrattar även åt varandra, hur mysigt som helst.

Hon har börjat greppa efter saker och är stark i nyporna. När hon ligger ner så kan man ta tag i hennes händer och då sätter hon sig upp och sen ställer hon sig upp. Det blir roligare och roligare att ligga på mage och det är nog inte långt kvar tills hon vänder sig till rygg. Herromveckan började hon även skratta med ljud, roligast är när man kittlar & pruttar på halsen.



Ekorren & Pepparkakan

Kommentarer
Postat av: Mary!

Ah huga vilken gobit :D

Tant Maria har såklart handlat klappisar till tösabiten! Nu ska jag bara lyckas komma förbi med dem :o) Vart är kommande vecka ? :P Kramar!

2009-12-18 @ 01:13:33
URL: http://miamariamaruska.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback