Mor & Far

Publicerat: 2009-04-01 Kl: 07:47:35 | I kategori: Vår vardag

Äntligen är de hemma!!!! =)
Så glaaaad, dock så började de jobba 7 imorse och jag slutar inte förrän 20oo ikväll så hinner inte se dem på hela dagen, men sen ikväll så. Jobbigt när de ska envisas och vara borta så länge ju.

Igår hade jag och gubben myskväll för vi har inte haft tid för det senaste dagarna, vi har varit och satt upp lappar på kullen, hälsat på hans mor och även fått en till bok om bebisar :) Så igår passade vi på att mysa ner oss i sängen redan vid 21oo och slog på mio min mio, så mysigt att se på astrid lindgren filmer, de är så bra allihopa.

Har fått ett jättebra erbjudande på barnvagn av zandras mor, funderar starkt på den men vi vill ju självklart se den först och prova. Sen vill vi även vänta tills efter UL åtminstonde. Känns så långt kvar men om tre veckor är det halvtid.

Vi har iaf köpt en jättesöt overall som vi kikat på tidigare, jätteluddig och har öron och svans, ser ut som en björn. Skitsöt verkligen, det fanns dock bara en storlek, 0 - 1 månad får hoppas på en liten bebbe så han (vi tror på kille) kan ha den längre.

PUSS baby! love you the most.
Kommentarer
Postat av: krullan

åh ha ni köpt en overall,den måste ja se ;)

2009-04-01 @ 14:04:22
URL: http://sarakullh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback